BE039 Belgisch-Limburg vakantie Belgie boeken

 Chalet

Dit mooie twee persoons vakantiehuisje staat aan de rand van het bos. Onverharde wegen, rondrennende konijnen en eekhoorntjes, alles. Wat meteen opvalt is de frisse lucht en de vele fluitende vogels. Hier in Belgisch Limburg op nog geen 10 kilometer van Maastricht is dit werkelijkheid. Het vakantiehuis staat vlakbij het dorp Gellik in de gemeente Lanaken. Er is een supermarkt, een frituur en een dorpscafe. Het vakantiehuisje ligt op loopafstand van Nationaal Park Hoge Kempen, heerlijk om te fietsen en te wandelen. Regent het? Geen probleem, dan sluit je jezelf  lekker op met de platenspeler aan een goed boek erbij.

BE039 Vakantiehuis Gellik Belgisch-Limburg Belgie

Geheel gelijkvloers vakantiehuis, stijlvol in jaren 50 stijl ingericht. Gezellige woonkamer, met TV, veel boeken en grammafoonplaten. Op en keuken met onder andere een magnetron, koelkast, vierpits kookstel en een koffieapparaat. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en ruimte om er eventueel een campingbedje bij te zetten. De keurige badkamer heeft een douche, wastafel en een toilet. Buiten een heerlijke veranda met tuinmeubelen.

Het vakantiehuis ligt tegen het Nationaalpark de Hoge Kempen aan. Derhalve is het hier heerlijk wandelen en fietsen. Maastricht op 10 kilometer van het vakantiehuis is zeker de moeite waard om te bezoeken. Door de afstand is dit ook prima met de fiets te doen. Iets verder, maar ook goed te bereiken voor een dagtocht zijn de Belgische Ardennen en de stad Luik. Binnen drie kwartier met de auto zit je in Luik. Per fiets ongeveer twee uurtjes. (Leuke uitdaging)
Tips en trips:
– Grotten in Valkenburg
– Maastricht
– Domein Bokrijk in Genk
– Fort Eben-Emael
– Galo Romeins Museum in Tongeren
– Antiekmarkt in Tongeren
– Sint Pietersberg Maastricht
Vakantiehuis

Europa
Belgie

Belgisch-Limburg

Gellik

50.8901451
5.599858
Chalet

false
false

true

Magnetron, Koelkast, Tuin

9.00

1
2

Actieprijs vandaag : 248.00 Euro

Ga naar BE039

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *